مردم مازندران سوالات کرونایی خود را از این شماره‌ بپرسید : 34407

مردم مازندران سوالات کرونایی خود را از این شماره‌ بپرسید؛  ۳۴۴۰۷

دانشگاه علوم پزشکی مازندران شماره تلفن ۳۴۴۰۷  را برای ارتباط مردم با این دانشگاه در طول شبانه روز جهت راهنمایی و مشاوره  در خصوص موارد مرتبط به کرونا اعلام کرد.

دکتر حامد روحانی زاده  با ذکر این نکته که هموطنان عزیز مازندرانی برای دسترسی به اخرین اخبار و دریافت اطلاعات صحیح و معتبر  به سایت دانشگاه علوم پزشکی مازندران  به آدرس www.mazums.ac.ir مراجعه نمایند خاطر نشان کرد: با توجه به تعدد شبکه های اجتماعی ، منابع مطمئن و معتبر در باره اطلاع رسانی بیماری کرونا، سایت دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، وزارت بهداشت و درمان و رسانه ملی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با بیان اینکه براي هدايت وراهنمايي مردم در راستاي مقابله با بيماري كرونا ومشاوره به آنان  مرکز تلفن با سي خط تلفن راه اندازي شد و  گفت :  همشهریان در صورت هر گونه سوال در مورد ویروس کرونا با شماره‌ ۳۴۴۰۷  تماس بگیرند.




ساخت ژل ضدعفونی کننده دست

یک روش ساده برای ساختن ژل ضدعفونی کننده دست که همه می توانیم آن را درست کنیم:

 




پیشاپیش ولادت باسعادت امیرالمومنین (ع) و روز پدر را تبریک می گوییم

دل اگر خداشناسی همه در رخ علی بین

به علی شناختم من به خدا قسم، خدا را

پیشاپیش ولادت باسعادت مولای عاشقان امیر مؤمنان علی علیه السلام و روز پدر مبارک باد.

 




9 صفحه آلوده که پس از تماس با آنها باید دست‌ها را بشویید!

9 صفحه آلوده که پس از تماس با آنها توصیه می‌کنیم دست‌ها را سریعاً با آب و صابون به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بشویید! مواظب باشید تا شستشوی کامل، دستتان به چشم، دهان و بینی نرسد!

  • صفحه کلید کامپیوتر و لب‌تاپ
  • صفحه کلید موبایل و تلفن
  • صفحه کلید آسانسورها
  • صفحه کلید ای.تی.ام
  • صفحه کلید کارت‌خوان
  • صفحه کلید زنگ اماکن ا
  • موس و صفحه زیر موس
  • صفحه کلید حضور و غیاب پرسنلی
  • استامپ



چند توصیه ساده اما بسیار مهم در خصوص استفاده از ماسک

 

  • ماسک‌ها طول عمر دارند، بهترین علامت برای پایان طول عمر ماسک، بالارفتن رطوبت است( حدود ۳ ساعت)
  • ماسک‌ها اغلب دوبنده است، گذاشتن آنها چندان مهم نیست اما برداشتن آن اهمیت فوق العاده‌ای دارد
  • برداشتن ماسک را صرفاً از طریق بندها اقدام کنید! دست زدن به خود ماسک بعد از چند ساعت تنفس، یعنی دست زدن به موجی از باکتری‌ها و ویروس‌ها!
  • اگر ماسک شما دو بند دارد ابتدا بند پایینی و سپس بند بالایی را آزاد کنید، این‌کار مانع آویزان شدن بدنه ماسک روی لباس شما شده و از انتقال ذرات آلوده روی ماسک به لباس شما پیشگیری می‌کند
  • برای دور انداختن ماسک صرفاً بندهای آن را بگیرید، از تماس دست با بدنه ماسک مصرف شده جداً خودداری ورزید! چرا که زحمت چند ساعت تنفس شما در ماسک را هدر می‌دهد.
  • دقت داشته باشید ماسک بیش از اینکه بدرد شما بخورد باید روی دهان کسی باشد که تنفسش محیط را آلوده می‌کند پس اگر در محل کار شما دو ماسک باشد، یکی ان ۹۵ و دیگری معمولی، ماسک ان ۹۵ را برای بیمار استفاده کنید!
  • کاربرد ماسک نسبت به شستن مداوم و دقیق دست با آب و صابون یا مواد ضدعفونی در درجات بعدی پیشگیری است!

.




نکات مهمی در مورد پیشگیری از کرونا برای بیماران تالاسمی

در مورد همه گیری ویروس جدید به این نکات توجه کنید.
از مراجعه زیاد به بخش خود داری کنید. فعلا فقط برای موارد واجب مانند نوشتن دارو مراجعه کنید. بررسی هایی مانند آزمایش های دوره ای و تراکم استخوان و MRI را فعلا انجام ندهید چون لازم است به مراکز شلوغ مراجعه کنید.
هر سرماخوردگی کورونا نیست. فقط اگر تنگ نفس داشتید به درمانگاه مخصوص بیماران عفونی مراجعه کنید. به احتمال زیاد شما کورونا ندارید ولی ممکن است در درمانگاه آن را از کس دیگری بگیرید.
زدن ماسک از ابتلا جلوگیری نمی کند. اما اگر عطسه و سرفه و آبریزش دارید ماسک بزنید تا دیگران را آلوده نکنید.
فاصله ۱ تا ۱/۵ متر را با دیگران حفظ کنید. از دست دادن و روبوسی افراد سالم هم خودداری کنید.
دست هایتان را به سر و صورت و چشم نمالید.
اگر سرماخورده اید با دستمال جلوی بینی و دهانتان را بگیرید.
بهترین ماده برای ضد عفونی سطوح مثل میز آشپزخانه، دستشویی، حمام و توالت وایتکس رقیق شده با آب است. ۱۰ دقیقه بماند تا خودش خشک شود.
این بیماری برای همه خطرناک نیست. افراد پیر، دیابتی، قلبی بیشتر در خطر هستند.

دوستان از رفتن به جاهای شلوغ خودداری کنید.
بازار، عروسی، خدانکرده مجلس عزا نروید.
سینما، باشگاه ورزشی، استخر حداقل تا اواسط فروردین نروید. هوا که گرم شود شیوع بیماری خودبخود کم می شود.
در حال حاضر حتی به حرم امامان و امام زاده ها نروید از دور سلام بدهید و زیارت کنید.



ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت مقام زن گرامی باد

میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز بزرگداشت مقام زن و مادر را به تمامی زنان و مادران این سرزمین تبریک میگوییم.




معرفی سامانه ثبت الکترونیک اطلاعات بیماران تالاسمی

 

استان مازندران از لحاظ شيوع ژن تالاسمی و نسبت بيمار به جمعیت دارای رتبه اول در كشور بوده است، اما در حال حاضر موفق ترین استان در پیش گیری از تولد بیماران جدید می باشد. اکنون اطلاع از چگونگی انتشار و وضعیت درمانی بیماران به شکل الکترونیک، مورد نیاز مدیران و برنامه ریزان سیاست های سلامت استان و کشور می باشد. در گذشته نیز بیماران در نظام جامع درمانی بیماران تالاسمیک ثبت شده اند ولی سامانه ای برای دسترسی مدیران استانی طراحی نشده بود.

سامانه ثبت الکترونیک اطلاعات بیماران تالاسمی استان مازندران (رجیستری تالاسمی) از زمستان سال 1393 طراحی شد و از ابتدای سال 1395 ثبت آغاز گشت و در بهار سال 1398 با شکل جدید طراحی گشت و بازنگری متغییر ها صورت پذیرفت و تعدادی متغییر جدید اضافه گشت، و به بیش از 220 متغییر رسید.

هدف از این سامانه تولید اطلاعات صحیح و به روز در مورد وضعیت درمانی و اجتماعی بیماران مبتلا به تالاسمی است. اطلاعات سامانه در بخش های تالاسمی سراسر استان توسط پرستاران مسئول سامانه در نرم افزار وارد می شوند. رعایت اصل محرمانه بودن اطلاعات توسط تمام سطوح رعایت می گردد و اطلاعات شخصی بیماران به هیچ شکل در اختیار افراد دیگر قرار نمیگیرد. اطلاعات درمانی و اجتماعی به شکل کلی و بدون نام در اختیار پژوهشگران و مدیران مسئول درمان و تهیه دارو قرار می گیرد.

پیش بینی شده که بیماران با رمز عبور شخصی خود بتوانند به اطلاعات پرونده خود دسترسی داشته باشند، البته امکان ویرایش در این سطح نیست. امیدواریم بیماران عزیز از این سامانه برای بهبود درمان خود استفاده نمایند. ایشان با مشاهده لیست آزمایشات و بررسی های لازم می توانند کنترل بهتری روی بیماری خود و زندگی با کیفیت بهتر و طولانی تری داشته باشند.

بیماران می توانند با نام کاربری خود که شماره ملی هر فرد می باشد و رمز عبور 1234 برای اولین بار وارد پرونده الکترونیک خود شوند و سپس رمز عبورشان را تغییر دهند.

نام و نام خانوادگی مسئول سامانه : دکتر مهرنوش کوثریان استاد بیماری های کودکان

آدرس: بخش تالاسمی و هموفیلی بیمارستان بوعلی سینا ساری- بلوار پاسداران کدپستی: 38477-48158

آدرس الکترونیک سامانه رجیستری تالاسمی:           http://thr.mazums.ac.ir

عکس یادگاری تیم رجیستری تالاسمی استان مازندران – دی ماه 1398 :




نمایشگاه نقاشی آقای احد مظفری در تهران

نمایشگاه نقاشی  جناب آقای ” احد مظفری ” حامی انجمن تالاسمی استان مازندران، 18 لغایت 29 بهمن ماه در تهران برگزار می گردد.

زمان افتتاحیه : 16 لغایت 21 بهمن

آدرس : تهران، بلوار اندرزگو، سلیمی شمالی، باغ انجمن خوشنویسان آرت سنتر باغ

ساعت کار نمایشگاه : هر روز 11:30  تا 20:30

 

پيشوازی مدرن از گذشته‌هايی خيلی دور

اکنون افزون بر شصت سال است احد مظفری کاکاوندی عمر به پای هنرش گذاشته است. او هنرآموختۀ هنرستان کمال‌الملک است و مشقِ استادانی چون بهزاد و زاویه را در کارنامه دارد. نگارگری‌های قجری او الهام گرفته از همان دوران است؛ هرچند حسین بهزاد راهی متفاوت پیش رویش گشود. مسیری که سرنوشتش شد بیشتر از نیم قرن هنر مظفری. هنری در تلفیق و ترکیب رنگ و شکل میان دنیای قدیم و جهان جدید. بی‌گمان الفت و دوستی عمیق او با ژازه تباتبایی، و سبک متفاوت و شگفت ژازه در بیان مدرنی که مظفری جوان برای ایده‌های پرشور سال‌های بعدش داشت، بی‌تأثیر نبود.

او بخش مهمی از هنرش را در جستجوی نقوش غارهای انسان‌های نخستین کرمانشاه و لرستان و بختیاری پیدا کرد. این گونه بود که نقاشی‌های انسان‌های غارنشین وی متولد شدند، آثاری که به گفتۀ کاکاوندی بازگشت به مبدأ و ابتدای بشریت هستند. او که عاشق ایران و ادبیات آن است، تغزلی شاعرانه و ایرانی به آدم‌های نقاشی‌هایش بخشید. آشنایی هنرمند با تکنیک‌های رنگ‌آمیزی موجب شده تا کاکاوندی رنگ‌های آثارش را خودش فراهم آورد. نتیجه اینکه عنصر رنگ در مجموعۀ کارهای متنوع او، از گل و مرغ و قهوه‌خانه گرفته تا خطوط میخی و نمادهای باستانی که می‌آفریند، جلوه و ویژگی منحصر به فردی به خود گرفته‌اند.

کاکاوندی را باید هنرمندی وفادار به سنت‌ها و فرهنگ سرزمینش و برخاسته و برآمدۀ تاریخ هنر ایران دانست. مجموعۀ نقاشی‌های غارنشینی در دو دورۀ زندگی هنری او فراهم آمده‌اند: کارهایی که در ایام جوانی کشیده؛ و آثاری که به دوران پختگی او مربوط هستند. هر دو دوره، حال و هوا و ارزش خود را دارند و در نهایت نقوشی زیبا و ماندگارند که با بیانی مدرن به پیشواز گذشته‌های بسیار دور زیست ما انسان‌ها برده‌اند.




بازارچه خیریه شب عید (اسفند 98) (متعاقبا اعلام خواهد شد)

همانند هر سال در قرار اسفند ماهمان منتظر حضور گرم و زیبای شما عزیزان هستیم. بازارچه خیریه امسال انجمن در تاریخ 23-22 اسفند ماه (پنجشنبه و جمعه) در بخش تالاسمی بیمارستان بوعلی سینای ساری برگزار خواهد شد.

خریدهای شب عید خود مانند هفت سین، شیرینی های خانگی، آجیل های مرغوب، دست سازه های زیبا، گل های بهاری، سمنو و خوراکی های خوشمزه ای که برای شما عزیزان تدارک دیده شده را، از بازارچه خیریه تالاسمی تهیه نمایید تا  یاور بیماران تالاسمی و انجمن بوده و سال نو را با برداشتن قدم خیر آغاز نمایید.

در این بازارچه، عزیزان تالاسمی خود مسئول غرفه های متعدد می باشند تا به خودباوری و اعتماد به نفس و اهمیت فعالیت اجتماعی واقف شوند.

منتظر قدوم پرمهرتان هستیم …

آدرس : ساری- بلوار پاسداران- بیمارستان بوعلی سینا- بخش تالاسمی

ساعت کار بازارچه : 10 صبح لغایت 6 عصر

(همراهان همیشگی، در حال حاضر با توجه به وضعیت موجود در رابطه با ویروس کرونا، برگزاری این بازارچه بستگی به بهبود شرایط داشته و متعاقبا اعلام خواهد شد)